Χάντμπολ

Αλβανός: «Έχουμε μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας»

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη πρεμιέρα της Handball League μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Αλβανός, σχολιάζοντας την κατάσταση του «Δικέφαλου του Βορρά» ,πριν το ματς με την πρώην ομάδα του

Για τον κόσμο της ΑΕΚ και την κατάσταση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι των δύο ομάδες μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Αλβανός, τονίζοντας πως καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη ακόμα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αλέξης Αλβανός στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου:

Για το ματς της Τρίτης: «Όλες οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι ακόμα. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας με πολύ δυνατό αντίπαλο, που ευτυχώς ή δυστυχώς δεν θα κρίνει τίποτα για το πρωτάθλημα».

Για την έδρα: «Είναι ένα πλεονέκτημα της ΑΕΚ. Ο κόσμος είναι ο όγδοος παίκτης της, στηρίζει πολλά χρόνια την ομάδα, εμφανίζονται πολύ διαφορετικά όταν παίζουν στην έδρα τους».

Για το πώς θα εμφανιστεί φέτος ο ΠΑΟΚ: «Είμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Είμαστε στα ίδια επίπεδα. Έφυγαν κάποιοι παίκτες, ήρθαν καινούριοι που πιστεύω πως όταν προσαρμοστούν, θα βοηθήσουν. Ο βασικός κορμός έχει μείνει. Είναι πιο εύκολο να ξεκινήσεις, όταν γνωρίζεις ήδη κάποιες τεχνικές απ’ την προηγούμενη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x