Χάντμπολ

Αλβανός στον ΣΠΟΡ FM: «Επική ανατροπή, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί»

Ο πολύπειρος άσος του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ευτυχής που πρόσθεσε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό στην πλούσια καριέρα του δήλωσε ο Αλέξης Αλβανός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στον πέμπτο τελικό της Handball Premier.

«Μπαίνοντας ο Ολυμπιακός στο χώρο του χάντμπολ δεν είχε παρά να πρωταγωνιστήσει. Θέλαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του μεγάλου αυτού κλαμπ και πιστεύω πως τα καταφέραμε», τόνισε ο 38χρονος άσος.

«Χάσαμε τα δύο πρώτα ματς των τελικών από έλλειψη ρυθμού, καθώς η ΑΕΚ ήταν σε καλύτερη φόρμα με τα ευρωπαϊκά της ματς κι εμείς είχαμε να παίξουμε περίπου έναν μήνα. Όμως κάναμε κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μας στη συνέχεια, αντιδράσαμε και κάναμε μια επική ανατροπή», πρόσθεσε.

Για τη σύρραξη μεταξύ παικτών λίγο πριν το τέλος είπε: «Ήταν η άσχημη στιγμή του τελικού. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό πέρα από αυτό το μαύρο λεπτό του εξηνταλέπτου».

Τέλος, για το δικό του μέλλον είπε: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις ποτέ τι θα κάνεις στη συνέχεια. Θέλω όπου κι αν βρίσκομαι να προσφέρω το 100% και θα συνεχίσω να το κάνω όπου κι αν αγωνίζομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x