Δελτία Τύπου

Αλέφαντος για Αγγελο...

Δείτε στο Δοκάρι και Μέσα της Δευτέρας 10/02/14 (ΑΡΤ 17:30-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη

Δείτε στο Δοκάρι και Μέσα της Δευτέρας 10/02/14 (ΑΡΤ 17:30-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη

Τον Νίκο Αλέφαντο να αναλύει την 23η αγωνιστική της Superleague με την μεγάλη νίκη του Παναθηναικού με 2-1 επι του ΠΑΟΚ με σκόρερ τους Τριανταφυλλόπουλο και Νάνο αλλά και το 3-1 του Ατρομήτου (παίζωντας με 10 παίκτες από το 15’) επι του Αστέρα Τρίπολης.

Ακόμα το εμφατικό 5-0 του Ολυμπιακού στη Βέροια με όλα τα γκόλ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και τις νίκες του Πας Γιάννινα επι του Παναιτωλικού (1-0) του Απόλλων Σμύρνης επι της Ξάνθης (2-0) αλλά και της Καλλονής επι του Λεβαδειακού (1-0).

Επίσης ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός σχολιάζει την απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου από τον πάγκο του Πλατανιά μετά την ήττα του εντός έδρας από τον Εργοτέλη (0-1) αλλά και την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη.

Παρεμβαίνει από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ο Κωστής Ραφτόπουλος μεταφέροντας τα τελευταία νέα από τον Άρη λίγο πριν τον "τελικό" με τον Πανιώνιο.

Από τον διεθνή χώρο θα σχολιαστεί η νέα γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(2-2) απέναντι στη Φούλαμ,το εντυπωσιακό 5-1 της Λίβερπουλ επι της Άρσεναλ αλλά και η επιστροφή του Μέσι στα γκόλ στο 1-4 της Μπαρτσελόνα στη Σεβίλλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x