Ελλάδα

Αλεξανδρής: «Είναι το φαβορί»

Ομάδα που διεκδικεί την τρίτη θέση στην βαθμολογία της Α1 χαρακτήρισε το Ρέθυμνο, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. «Είναι το φαβορί», τόνισε ο νέος τεχνικός του Πανιώνιου ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Ντεμπούτο στον πάγκο του Πανιωνίου θα κάνει κόντρα στο Ρέθυμνο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος έχρισε τους Κρητικούς ως το φαβορί για το συγκεκριμένο ματς, καθώς είναι μια από τις ομάδες που διεκδικεί την τρίτη θέση της φετινής Basket League.

Για τη σημασία της αναμέτρησης: «Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα. Έχω παρακολουθήσει δια ζώσης το Ρέθυμνο, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου έχασε στην παράταση. Είναι πολύ καλή ομάδα, εξ αυτών που διεκδικούν την τρίτη θέση. Είναι το φαβορί. Έχω κάνει μιάμιση προπόνηση με τα παιδιά, αλλά θα καθίσω στον πάγκο, ώστε να τα στηρίξω ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θα είναι ένα τεστ για εμάς, να δούμε τι χρειαζόμαστε, ώστε να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις».

Για το κλειδί της συνάντησης: «Να αντέξουμε το γρήγορο ρυθμό του Ρεθύμνου. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα συνδυασμό πραγμάτων, ώστε να καταφέρουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό».

Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου Aegean: «Έχει περισσότερη εμπειρία και μεγαλύτερο βάθος πάγκου, ενώ έχει μεγάλη δύναμη στο ριμπάουντ. Θα είναι καλό για τα παιδιά μας, να εγκλιματισθούν περισσότερο στη νέα πραγματικότητα και τις ανάγκες της Α1».

Για το πού θα στηριχθεί ο Πανιώνιος: «Το πιο σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε το σοκ της ήττας από τα Τρίκαλα. Να παρουσιάσουμε μια νέα εικόνα, να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είπα στα παιδιά να δώσουμε το 100%, ώστε να μπορώ να δω και να εκτιμήσω πόσα μπορεί να προσφέρει ο καθένας», ήταν οι δηλώσεις του νέου τεχνικού των «κυανέρυθρων».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μοτσενίγος αναφέρθηκε κι αυτός στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το εν λόγω παιχνίδι, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ επισήμανε πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πιο έμπειροι παίκτες του συλλόγου.

Για τη σημασία της αναμέτρησης: «Δίχως αμφιβολία είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεδομένου και ότι εμείς είμαστε νέα ομάδα, ενώ μόλις την Πέμπτη (30/10) ήλθε ο νέος κόουτς. Πάμε να κάνουμε όσο καλύτερο παιχνίδι μπορούμε, να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα».

Για το κλειδί του ματς: «Να ελέγξουμε όσο γίνεται το ρυθμό, διότι το Ρέθυμνο είναι ομάδα που τρέχει πολύ».

Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Ρεθύμνου Aegean: «Πέραν του γρήγορου ρυθμού, στηρίζει πολύ το παιχνίδι του και στα τρίποντα, ενώ πολύ σημαντική είναι και η έδρα. Ο κόσμος τους βοηθά πολύ».

Πού θα στηριχθεί ο Πανιώνιος: «Στην εμπειρία των μεγαλύτερων παικτών που έχουμε στο ρόστερ μας και τον ενθουσιασμό των μικρότερων», ήταν τα λόγια του 22χρονου γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x