Επικαιρότητα

Αλέξανδρος Αγγλούπας: Τι έκανε στην Αίγινα ένα βράδυ πριν τη σύλληψη;

Με βλέμμα να κοιτάει στο κενό «συνελήφθη» κάποια στιγμή από το φωτογραφικό φακό ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας αργά το βράδυ της Τρίτης στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Με βλέμμα να κοιτάει στο κενό «συνελήφθη» κάποια στιγμή από το φωτογραφικό φακό ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας αργά το βράδυ της Τρίτης στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, λίγο πριν μάθει τα δυσάρεστα περί της προφυλάκισης του.

Παρά τα όσα λένε δικοί του άνθρωποι, ότι έχει συνειδητοποιήσει πλέον ότι από σήμερα το βράδυ η το αργότερο αύριο θα κοιμάται στον Κορυδαλλό, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας φέρεται να κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης.

Κοντά του εκτός από την σύντροφό του, ήταν σχεδόν όλη την ημέρα ο Σέρρος Μύρτας και ο Ζαννής Φρατζέσκος, δύο από τους πιο στενούς του φίλους.

Αμφότεροι προσπάθησαν να του δώσουν θάρρος και να τον στηρίξουν τις ατέλειωτες ώρες της αναμονής αλλά και αφότου έγινε γνωστό ότι ο επιχειρηματίας -χωρίς επιχείρηση- Αλέξανδρος Αγγλούπας παίρνει την άγουσα για την φυλακή.

Σήμερα θα είναι ίσως η πιο δύσκολη ημέρα στην ζωή του κ. Αγγλούπα, που είχε την αίσθηση ότι θα γλίτωνε για πάντα, ότι και αν έκανε.

Μέχρι το απόγευμα θα οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής που ξεσκέπασε την Μαφία των Ρομά, προκειμένου να συνομιλήσει με τον αξιωματικό που χειρίζεται την υπόθεση και να απαντήσει σε κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις.

Ακολούθως ο Αλέξανδρος Αγγλούπας θα μεταβεί στο Μεταγωγών προκειμένου να μεταφερθεί στο νέο του σπίτι, στον Κορυδαλλό, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον επιχειρηματία και την fast and furious ζωή του, την γεμάτη από luxury υπερβολές.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη συνέχεια...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x