Stoiximan Super League

Αλφάρο στο μάτι από… Μάρτη

Λύση που «έψηνε» εδώ και καιρό ήταν για τον Παναθηναϊκό ο Αλεχάνδρο Αλφάρο. Πότε μπήκε στο… μάτι των «πράσινων» ο Ισπανός εξτρέμ.

Μόνο λύση ανάγκης δεν είναι για τον Παναθηναϊκό ο Αλεχάνδρο Αλφάρο. Ο Ισπανός εξτρέμ, που έχει συμφωνήσει προφορικά και αναμένεται πολύ σύντομα στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, δεν προέκυψε ως λύση ανάγκης μετά το «ναυάγιο» στην προσπάθεια απόκτησης του Μεντί Αμπέντ.

Απεναντίας, ο 28χρονος άσος είχε μπει στο μάτι των «πράσινων» εδώ και αρκετό καιρό. Τον Αλφάρο είχε δει από κοντά στις 23 Μαρτίου στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης Β’-Μαγιόρκα (1-2) ο Νίκος Νταμπίζας. Τότε είχε αγωνιστεί για 57’ λεπτά και προφανώς τον είχε ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Είχε γίνει φάκελος με τα στοιχεία του, ήταν στα υπόψη και ήρθε στο προσκήνιο εδώ και μερικές εβδομάδες.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε από τη στιγμή που τα βρήκε με τη Μαγιόρκα στην αποζημίωση για να μείνει ελεύθερος και ενεργοποιήθηκε το προφορικό deal που υπήρχε μαζί του όταν «χάλασε» του Αμπέντ και υπήρχε διαθέσιμο το απαιτούμενο ποσό για να υπογράψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x