Γενικά

Άλλα πέντε μετάλλια η Ελλάδα!

Ασημένιο στην Κωπηλασία, χάλκινα στην ανοιχτή θάλασσα και το θαλάσσιο σκι

Αποστολή στη Πεσκάρα
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δώδεκα μετάλλια (2 χρυσά, 4 ασημένια και 6 χάλκινα) που την κατατάσσει στην 3η θέση ανάμεσα σε 24 χώρες είναι ο μέχρι στιγμής εξαιρετικός απολογισμός της Ελλάδας στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας, που διοργανώνονται στη Πεσκάρα.

Ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει μετάλλια σε όλα τα αγωνίσματα που έχουν μέχρι στιγμής ολοκληρωθεί, δηλαδή σε μπιτς πάλη, θαλάσσιο σκι, κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, κωπηλασία, ενώ ελπίδες για μετάλλιο υπάρχουν τόσο το μπιτς χάντμπολ, όσο και το μπιτς τένις, όπου το απόγευμα οι Έλληνες συμμετέχουν σε δύο ημιτελικούς!

Η Ελλάδα πανηγύρισε ασημένιο μετάλλιο στην κωπηλασία (τετράκωπο γυναικών) που την αποτελούσαν οι Στυλιανή Κουμπλή, Μαρία Πέργουλη, Παρασκευή Γιάννου, Παναγιώτα Γκέκα και Δήμητρα Κουκλοτίδου.

Ο Γιώργος Αρνιακός κατέκτησε το χάλκινο στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας με χρόνο 0:56:15.2. Το χρυσό κατέκτησε ο Ιταλός Ντάριο Βεράνι με 0:56:08:2 και το ασημένιο ο συμπατριώτης του Αντρέα Μάνζι με 0:56:14:.6.
Στο ομαδικό πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Εθνική μας που κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 1:00:20:6. Την ομάδα απαρτίζουν οι Αρνιακός, Χαρατάσος, Ραφτοπούλου, ενώ την 7η κατέκτησαν οι αθλητές Εγκόροβα, Κριτικού και Πέτρου.

Στο θαλάσσιο σκι ο Νίκος Πλυτάς- Ηλιάδης πήρε το χάλκινο μετάλλιο με συνολικούς πόντους 796.23, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο χάλκινα με την Ναταλία Πάσχου στην κατηγορία των γυναικών με 511.66 πόντους και στο wakeboard γυναικών με την Μαρί Βιμπρανιέτσοβα που είχε σκορ 6.33.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x