Ελλάδα

Αλλαγή έδρας με αιχμές

Την αλλαγή έδρας για το πρωτάθλημα της Α1 ανακοίνωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Η νεοφώτιστη ομάδα μετακομίζει στον Πύργο. Αιχμές για τον απερχόμενο Δήμαρχο.

Δεν ξεκινά καλά η σεζόν για τον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς η επαρχιακή ομάδα ανακοίνωσε πως κλιμάκιο του ΕΣΑΚΕ έκρινε ακατάλληλο το κλειστό της Αμαλιάδας.

Ρίχνοντας τα «βέλη» της στον απερχόμενο δήμαρχο της πόλης, η διοίκηση των «νεοφώτιστων» έκανε γνωστή την απόφασή της να αγωνίζεται πλέον στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου, για τους εντός έδρας αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Μετά από επίσκεψη του κλιμακίου του ΕΣΑΚΕ που είχε γίνει τον Ιούνιο είχαμε επισημάνει στον απερχόμενο δήμαρχο Ηλιδας, κ.Γιάννη Λυμπέρη, για το πρόβλημα στη στέγη του κλειστού της Αμαλιάδας και αυτός μας διαβεβαίωνε πως όλα θα ήταν έτοιμα στην ώρα τους. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει ούτε καν ανάθεση, με συνέπεια η ομάδα να κινδυνεύει σε περίπτωση βροχής στην πρώτη αγωνιστική να μηδενιστεί και να πάει με -2 στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η επιπόλαια στάση της απερχόμενης δημοτικής αρχής έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ομάδας. Ενα θέμα που χρονίζει και ξέρουμε πόσο κρίσιμο είναι εδώ και δύο χρόνια, αντιμετωπίζεται ερασιτεχνικά, δημιουργώντας προβλήματα στην πορεία του συλλόγου στην Βasket League ΟΠΑΠ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για να διασφαλίσει η ομάδα τα δικαιώματά της, να μετακομίσει στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου. Τα συμπεράσματα δικά σας...
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x