Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Αλλαγή προπονητή και Τετάρτη με Ηρακλή

Ο Στάθης Καμαράκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ερμή Λαγκαδά με τον Δημήτρη Γεροφώτη να τον αντικαθιστά. Την Τετάρτη στις 17:00 η συνέχεια του αγώνα με τον Ηρακλή.

Σε αλλαγή προπονητή προχώρησε ο Ερμής Λαγκαδά. Ο Δημήτρης Γεροφώτης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας αντικαθιστώντας τον Στάθη Καμαράκη και θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή. Το συγκεκριμένο ματς, που άρχισε το Σάββατο και διακόπηκε λόγω ολισθηρότητας του παρκέ από την υγρασία, θα συνεχιστεί από το 12:25 και με το σκορ στο 25-16.

«Ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του, το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κο Στάθη Καμαράκη τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη του προσφορά στον σύλλογό μας. Άλλωστε πέραν της σημαντικής του αγωνιστικής προσφοράς κατά την περσινή περίοδο, ο κος Καμαράκης αποτελεί ένα άνθρωπο - κόσμημα για τον χώρο του μπάσκετ που αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Λαγκαδά"

Η ομάδα θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γεροφώτη ο οποίος και θα προπονήσει σήμερα την ομάδα. Ο Δημήτρης Γεροφώτης θα είναι και αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή το οποίο τελικά θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη και ώρα 17.00 ύστερα από απόφαση της Ε.Ο.Κ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x