Stoiximan Super League

Αλλαγή… σφυρίχτρας

Ο Τάσος Παπαπέτρου και όχι ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τελικά την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Λεβαδειακό, μετά από κώλυμα του δεύτερου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αλλαγή σφυρίχτρας στο Αστέρας-Λεβαδειακός. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε αρχικά οριστεί να διευθύνει την αναμέτρηση, όμως τελικά δήλωσε κώλυμα με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο Τάσος Παπαπέτρου, όπως δήλωσε η ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του διαιτητή Αναστάσιου Σιδηρόπουλου (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) από τον διαιτητή Αναστάσιο Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών), λόγω κωλύματος του πρώτου, στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2013-2014», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x