Ελλάδα

Αλλάζει ρότα για Ντιλέινι ο Ολυμπιακός

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι συνεχίζει να μην απαντάει στον Ολυμπιακό αφού ψάχνει για καλύτερη προσφορά από την Ευρώπη και η ΚΑΕ στρέφεται στις άλλες περιπτώσεις γκαρντ, χωρίς να εγκαταλείπει την υπόθεση.

Ολοένα και απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης του Μάλκολμ Ντιλέινι από τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός γκαρντ που είχε δεσμευτεί να απαντήσει στους «ερυθρόλευκους» χθες Δευτέρα (30/06), συνεχίζει να παρουσιάζεται αναποφάσιστος, αφού ενώ το όνειρο του ΝΒΑ έχει απομακρυνθεί οριστικά όπως όλα δείχνουν, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση 1,6-1,7 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια στον πρώην γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου, όμως κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρει πρόταση με πολύ περισσότερα χρήματα από Ρωσία και την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ανεπίσημο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Φενέρμπαχτσε, όμως η ελληνική ΚΑΕ δεν έχει καμία πρόθεση να μπει σε πλειστηριασμό και πολύ περισσότερο να χάσει και άλλο χρόνο περιμένοντας τον Αμερικανό.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και όπως έγραψε σήμερα η Sportday, αρχίζει να εντείνει τις διαπραγματεύσεις με τον Κάρλον Μπράουν της Χάποελ Τελ Αβίβ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εγκαταλείπουν οριστικά τον Ντιλέινι, για τον οποίο η πρόταση ισχύει κανονικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα στη λίστα να μπουν και άλλα ονόματα, αφού ως γνωστό, σήμερα 1η Ιουλίου, «άνοιξε» η αγορά του ΝΒΑ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κοιτάζει πολλές περιπτώσεις παικτών για τις θέσεις του ρόστερ που ενδιαφέρουν και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x