Κώστας Νικολακόπουλος

Αλλάζουν την ενδεκάδα τους για ένα μπακ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημαίνει στο sport-fm.gr τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι προπονητές τον Ολυμπιακό κι ένα από τα όπλα του.

*** Γύρισε ο Χολέμπας στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα για το κύπελλο και τρόμαξαν όλοι οι αντίπαλοι προπονητές!

***Βλέπεις να παίζει ο Παράσχος μέσα στο Περιστέρι με δεξί χαφ-εξτρέμ τον αμυντικό μέσο Δημούτσο, ακριβώς για να περιορίσει τον Χολέμπας, δηλαδή τον αριστερό μπακ του αντίπαλου.

***Βλέπεις να παίζει ο Καραγεωργίου με δεξί χαφ-εξτρέμ τον οπισθοφύλακα Μουλόπουλο, ακριβώς για τον ίδιο λόγο να περιορίσει τον Χολέμπας, δηλαδή τον αριστερό μπακ του αντίπαλου.

***Προτιμάνε να παίξουν λοιπόν με ένα επιθετικογενή παίκτη λιγότερο, με στόχο να κινδυνεύσουν όσο το δυνατό λιγότερο από τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

***Και πάλι δεν καταφέρνουν και πολλά πράγματα.

***Στο Περιστέρι ο Χολέμπας είχε ένα σουτ φαρμάκι που έδιωξε ο Τζενάμο κι ήταν μέσα και στις δύο από τις τρεις καλύτερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του-δεν αναφέρομαι στο δοκάρι του Μανιάτη από δική του μπαλιά σε φάουλ.

***Και χθες ο Γερμανός είχε, μεταξύ άλλων, τη σέντρα από την οποία προήλθε το 1-0 κι έκανε ο ίδιος το 2-0.

***Είναι δύναμη ο Χολέμπας για τον Ολυμπιακό. Κι επιθετική δύναμη. Αρκεί να έχει το μυαλό του στο κεφάλι του. Αυτό είναι το θέμα και το ζητούμενο. Όταν είναι εκεί που πρέπει να είναι, όλα τα υπόλοιπα έρχονται..

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x