Stoiximan Super League

Άλλη κλάση

Η Νίκη Βόλου αντιστάθηκε για ένα ημίχρονο στη Βέροια, που με τέρματα των Κάμπορα και Καλτσά νίκησε με 2-0, φανερώνοντας ότι είναι σε άλλο επίπεδο από την ομάδα της Μαγνησίας.

Η Βέροια επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, που ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο, επικρατώντας 2-0 για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Κάμπορα έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 38ο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δήλωσαν «παρών» μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση. Ο Καλτσάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 84’, ενώ η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει νωρίτερα δεύτερο τέρμα και στη συνέχεια και τρίτο. Εξαιρετική επέμβαση του Δήμιζα στις καθυστερήσεις.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Super League.

Το ματς

Επρόκειτο για μονομαχία δύο ομάδων που ξεκίνησαν με τους ίδιους στόχους, αλλά όχι από την ίδια… αφετηρία. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από την κατηγορία, καθώς είναι συνηθισμένοι να μπαίνουν στην ίδια διαδικασία, να παλεύουν για να παραμείνουν στη Super League. Με την πάροδο του χρόνου η Βέροια έχει πάει σε άλλο επίπεδο και πιο πολύ κοιτάζει προς τα πάνω, παρά στις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο της επιστροφής στην Football League. Η αντίθετη πλευρά βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική κατάσταση, αλλά και διοικητική, μετά την παραίτηση του Ανδρέα Πάτση. Οπότε ήταν μια αναμέτρηση με φαβορί.

inner

Ωστόσο, η Βέροια, αν και είχε τον έλεγχο του ματς, οι διαφορά των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο εμφανής όσο θα περίμενε κανείς στο πρώτο μέρος. Το ματς είχε λίγες, αλλά καλές φάσεις σε αυτό το χρονικό διάστημα. Θα μπορούσε να είχε γίνει το 1-0 στο 17’ όταν ο Βεργώνης, που είχε πετύχει ένα πολύ ωραίο τέρμα με το αριστερό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στη SKODA Ξάνθη, αστόχησε από πολύ καλή θέση. Τελικά ήρθε στο 38’ μετά από προσπάθεια του Μπαργκάν, που ολοκλήρωσε επιτυχημένα ο Κάμπορα.

inner

Η Νίκη κοίταξε κυρίως την άμυνα της και σε κάποιες περιπτώσεις βγήκε από το καβούκι της, δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις. Κύρια απειλή για τους γηπεδούχους ήταν ο Μουζακίτης, που παραλίγο να ισοφαρίσει πέντε λεπτά μετά το τέρμα του Αργεντινού επιθετικού, ενώ είχε πολύ καλή στιγμή στο 23’ και γενικότερα ήταν πολύ κινητικός στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο μέρος ωστόσο άνηκε εξ’ ολοκλήρου στη Βέροια, που θα μπορούσε να «καθαρίσει» σχετικά γρήγορα την υπόθεση νίκη, αλλά οι παίκτες της δεν ήταν προσεκτικοί στις ευκαιρίες που είχαν. Όπως ο Μπεν στο 77ο λεπτό, ενώ ο Δήμιζας αντέδρασε εξαιρετικά στις καθυστερήσεις στην προσπάθεια του Βούκιτς.



Η εξέλιξη της αναμέτρησης όπως την παρακολουθήσατε σε real-time μέσω του sport-fm.gr



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Καλτσάς, Βάθκεθ (Άρτσε 87'), Βεργώνης, Μπεν, Κάμπορα (Βούκιτς 68'), Μπαργκάν (Ντουμίτρου 81').

Στον πάγκο έμειναν οι Τζινάρ, Καλί, Παυλίδης, Μπατιόν.

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Δήμιζας, Καρασαλίδης, Τσουκάνης (Σταμπολζίεφ 65'), Ίβενς, Μαρινάκης, Αργύρης, Αναστασόπουλος (Γιαννιτσάνης 87'), Μουζακίτης, Ροτζέριο, Μαχλελής (Τζιώρας 81'), Σκούρτης.

Στον πάγκο έμειναν οι Ταμπάκης, Κανταρτζής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μέτσε.

Διαιτητές: Ανδρέας Παππάς, Νικόλαος Γεωργαράκος, Νικόλαος Καραϊσαρίδης
4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης.

Κίτρινη: Καρασαλίδης (75').


Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x