Euroleague

Άλλη… Λαμποράλ κόντρα στον Ολυμπιακό!

Αρκετές αλλαγές θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι στη Λαμποράλ Κούτσα, η οποία κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός της, Ζοσεάν Κερεχέτα.

Η Λαμποράλ Κούτσα της σεζόν που έρχεται και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή της σεζόν που τελείωσε πρόσφατα! Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της βασκικής ομάδας, Ζοσεάν Κερεχέτα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Vitoria» αναμένεται να γίνουν ριζικές αλλαγές, τόσο στο προπονητικό επιτελείο, όσο και στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το λεγόμενα του Κερεχέτα, η ισπανική ομάδα ψάχνει να βρει τη «φόρμουλα» για να λύσει τη συνεργασία της με τον Σέρτζιο Σκαριόλο, με τον Τίμπορ Πλάις να συνεχίζει την καριέρα του στο NBA και τον Αντρές Νοσιόνι να είναι… καθοδόν για Μαδρίτη και Ρεάλ.

«Ο Νοσιόνι; Φαίνεται να πηγαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε αρχικά ο Ζοσεάν Κερεχέτα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Πλάις και Σκαριόλο:

«Ο Τίμπορ Πλάις θα πάει στο NBA την επόμενη σεζόν είτε στην Οκλαχόμα, είτε σε άλλη ομάδα. Επίσης, θέλουμε να κλείσουμε γρήγορα το θέμα του Σέρτζιο Σκαριόλο, ενώ μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να βρούμε έναν καλό περιφερειακό, που έχουμε να δούμε από την εποχή του Ρακότσεβιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x