Χάντμπολ

Άλλη ομάδα, ίδιοι στόχοι

Θα είναι μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της. Αλλά το εν λόγω τμήμα της ΑΕΚ έχει μάθει να ξεπερνάει τα όποια προβλήματα έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

Σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Χθες στο «Ζηρίνειο» πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Παλιοί και νέοι αθλητές ήταν εκεί, αποφασισμένοι και γεμάτοι όρεξη για τη νέα αρχή που θα κάνει φέτος η «Ενωση».

Το πολύ υψηλό μπάτζετ που υπήρχε πέρυσι, δεν υπάρχει. Ούτε οι πολλές υποσχέσεις που είχαν δοθεί από την πλευρά τής τότε διοίκησης με επικεφαλής τον Δημήτρη Λαζόπουλο.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, έδωσε το δικό του στίγμα. «Ψηλά ο πήχης», είπε χαρακτηριστικά. Ζήτησε παράλληλα να εξακολουθήσει να υπάρχει αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μοναδικοί απόντες ήταν οι Παναγιώτης Νικολαΐδης και Ηλίας Κότσιρας, μια και αμφότεροι ζήτησαν κι έχουν πάρει επιπλέον άδεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x