Βόλεϊ

Άλλος για Θεσσαλονίκη, άλλος για Ισπανία…

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν ξανά οι προπονήσεις της Εθνικής βόλεϊ των ανδρών, ενόψει των αναμετρήσεων με το Μαυροβούνιο για την πέμπτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ την επόμενη εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Τζούριτς, μετά την περιπέτεια υγείας με τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δύο ημέρες, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στις προπονήσεις του Σωτήρη Δρίκου συμμετέχουν οι υπόλοιποι 11 που αγωνίστηκαν κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, ήτοι οι: Παπαγγελόπουλος, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Τζιουμάκας, Πελεκούδας, Τακουρίδης, Ζήσης, Αγγελόπουλος, καθώς και οι Εφραιμίδης Ν., Κανέλλος.

Η Εθνική γυναικών μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης στις διεθνείς, ξεκίνησε δουλειά από την Τρίτη στο κλειστό του Ρέντη με διπλή προπόνηση και νέο πρόσωπο την Άννα Καρπουζά.

Η αθλήτρια του Πανναξιακού θα αντικαταστήσει την Όλγα Στράντζαλη στη 12άδα για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Ισπανία, Παρασκευή και Σάββατο. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει για το Αλκορκόν το πρωί της Πέμπτης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x