Βόλεϊ

Άλλος ΠΑΟΚ με Ελγκέτα

Με διαφορετική ψυχολογία με τον Χόρχε Ελγκέτα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Πυλαία και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά για την πρώτη φάση των πλέι οφ της Volley League.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα 3-0 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Πυλαία στο πρώτο ματς του Χόρχε Ελγκέτα στον «ασπρόμαυρο» πάγκο στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Volley League και έκανε το 1-0 στη σειρά, ενόψει του δεύτερου ματς την ερχόμενη Δευτέρα στην ακριτική πόλη.

Οι πρωταθλητές είχαν βέβαια 14 χαμένα σερβίς και μόλις δύο άσους, ενώ η υποδοχή τους κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα (78% με 44% άριστες) με τους Σαφράνοβιτς, Γκαρά, Ντάντε.

Ο Αργεντινός τεχνικός ξεκίνησε με το κλασικό σχήμα στην επτάδα και έδωσε ευκαιρίες σε Σακόγλου και Σωτηρίου.

O Εθνικός αγωνίστηκε με βασικό πασαδόρο τον Βλαχόπουλο αντί του Χαριτωνίδη και απείλησε μόνο στην αρχή του δεύτερου σετ.


Τα σετ: 25-15, 25-19, 25-15

ΠΑΟΚ (Ελγκέτα): Πέτκοβιτς 1 (1 μπλοκ), Στάροβιτς 8 (8/17 επ.), Ανδρεάδης 12 (9/16 επ., 3 μπλοκ), Σμαραγδής 5 (3/6 επ., 2 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 12 (10/16 επ., 2 μπλοκ), Ντάντε 18 (14/19 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ, 71% υπ. – 43% άριστες), Γκαράς –λ (81% υπ. – 38% άριστες) / Τερζής, Σωτηρίου, Σακόγλου 4 (4/6 επ.)

Εθνικός (Μουστακίδης)Q Βλαχόπουλος, Χουάρεζ 10 (10/17 επ., 68% υπ. – 64% άριστες), Βανέγκας 5 (4/13 επ., 1 μπλοκ, 60% υπ. – 40% άριστες), Στίγγας 5 (1/5 επ., 4 μπλοκ), Παλέντζας 6 (6/19 επ.), Τσέλιος 2 (2/3 επ.), Κοντοστάθης –λ (42% υπ. – 29% άριστες) / Καβαρατζής, Χατζόπουλος 1 (1/2 επ.), Χαραλαμπίδης


O Ελγκέτα είπε για το ντεμπούτο του πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας. Σε τόσο λίγο χρόνο που είχαμε μαζί, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά στην ομάδα, αλλά δώσαμε έμφαση σε μπλοκ - άμυνα και στην κόντρα επίθεση. Τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουμε σε αυτούς τους δύο τομείς, όπως και στο σερβίς μας.

Σημαντικοί παίκτες, όπως ο Ντάντε, έδειξαν αντίδραση και σωστή διάθεση και αυτό μου δίνει χαρά. Τη Δευτέρα, δεν θα έχουμε εύκολο έργο στην Αλεξανδρούπολη. Δεν θα πάμε με ψηλά το κεφάλι, επειδή νικήσαμε τον πρώτο αγώνα. Απλά, έχουμε αβαντάζ μίας νίκης και αυτό είναι όλο».

Ο Σάκης Μουστακίδης τόνισε πως: «Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ σοβαρός και δε μας έδωσε δικαίωμα να μπούμε στον αγώνα. Σίγουρα, η αλλαγή προπονητή βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Κοιτάμε τον αγώνα της Δευτέρας. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας.

Μπορεί να είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν και θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Καλούμε από τώρα τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Ο Χαριτωνίδης ήταν τραυματίας και τον προφυλάξαμε για να είναι έτοιμος τη Δευτέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x