Europa League

Άλμα πρόκρισης για Σεβίλλη

Η Σεβίλλη με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά, πήρε νίκη 2-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό στο Τορίνο.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας, μετά από ένα πρώτο 25λεπτο, όπου οι «νυχτερίδες» είχαν μπει καλύτερα στο παιχνίδι, πήραν προβάδισμα με γκολ οφσάιντ στο 33’, όταν ο Εμπιά, από φάουλ του Ράκιτιτς και κεφαλιά του Καρίσο, έκανε το 1-0 με τακουνάκι. Τρία λεπτά μετά ο Μπάκα, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Βιτόλο έκανε το 2-0.

Η Σεβίλλη, δεν μπήκε καλά στο ματς, με την Βαλένθια να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή και να έχει καλή στιγμή με ένα σουτ του Αλκαθέρ που σταμάτησε με όμορφη επέμβαση ο Μπέτο. Από εκεί και πέρα, με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα του Λεβάντε, άρχισε να παραχωρεί γήπεδο στους Ανδαλουσιανούς και το πλήρωσε. Στο 28’ ο Μπάκα με διαγώνιο πλασέ προειδοποιεί για πρώτη φορά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 33’ σε μια φάση που καθόρισε τον αγώνα, η Σεβίλλη προηγήθηκε με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Ράκιτιτς εκτελεί φάουλ από αριστερά, ο Καρίσο παίρνει την πρώτη κεφαλιά και ο Μ’ Μπιά με τακουνάκι, αλλά σε προφανή θέση οφσάιντ, τουλάχιστον 2 μέτρα, μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό, άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά μετά ο Μπάκα παίζει ωραία το 1-2 με τον Βιτόλο και με ωραίο δεξί σουτ, γράφει το 2-0.

Η Βαλένθια έψαξε να βρει το γκολ που θα την έβαζε γερά πάλι στο κόλπο της πρόκρισης, με τον Βάργκας που ήταν ο μοιραίος. Στο 66’ δικό του σουτ, πέρασε δίπλα από το δοκάρι, στο 86’ ο Ζόνας θα νικηθεί σε τετ-α-τετ από τον Μπέτο, ενώ στο 87’ ο Βάργκας με κεφαλιά θα σημαδέψει το δοκάρι. Στο 92’ ο Φάτζιο, μετά από εκτέλεση φάουλ, έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0, αφού το πλασέ του έφυγε πάνω από το δοκάρι.

Oι συνθέσεις:

Σεβίλλη: Μπέτο, Φιγκέιρας, Παρέχα, Φάσιο, Φερνάντο Ναβάρο, Καρίσο, Μ'Μπιά, Ράκιτιτς, ΧΑ Ρέγες (59' Μαρίν), Βιτόλο (90' Ιμπόρα), Μπάκα (73' Γκαμεϊρό)

Βαλένθια: Γκουαΐτα, Ζοάο Περέιρα, Φουέγο, Ματιέ, Μπερνάτ (46' Γκαγιά), Ντάνι Παρέχο, Σεϊντού Κεϊτά, Φεγκουλί (74' Ζόνας), Καρτάμπια (57' Πιάτι), Εντουάρντο Βάργκας, Πάκο Αλκάθερ

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x