Προορισμοί

Αλόννησος από... άλλο ανέκδοτο

Με εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο ο δήμος Αλοννήσου επιχειρεί να αναδείξει το φυσικός κάλλος του προορισμού, που θεωρείται το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου.

Σε αφίσα διαστάσεων, 16 μ. μήκος Χ 4 μ. ύψος και με κεντρικό σλόγκαν: «Αλόννησος από… άλλο ανέκδοτο» όπου δεσπόζει η εξωτική παραλία του Αγίου Δημητρίου, ο δημοφιλής ανεκδοτοποιός του «Ράδιο Αρβύλα» και λάτρης του νησιού, Στάθης Παναγιωτόπουλος, προσκαλεί στο νησί όσους επιθυμούν μια επιλογή διακοπών που θα σκέφτονται λίγα και θα θυμούνται πολλά!

Η αφίσα καλύπτει περιμετρικά το δικτύωμα στον χώρο άφιξης – αναχώρησης των επιβατών του σταθμού ΚΤΕΛ Ν. Μακεδονίας. Ο κεντρικός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων αποτελεί το σημαντικότερο κυκλοφοριακό κόμβο της Θεσσαλονίκης με συνολική μέση μηνιαία κίνηση που ξεπερνά τα 1.000.000 άτομα. Η δράση που ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και θα διαρκέσει ένα μήνα, εντάσσεται στο πλάνο στοχευμένων ενεργειών για την ελληνική αγορά που υλοποιεί ο δήμος σε συνεργασία με την MTC GROUP, την εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x