F1

Αλόνσο: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Φανταστική χαρακτήρισε την εκκίνησή του ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τόνισε πως πλέον μπορούν να ρισκάρουν, αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Στη στρατηγική που επέλεξε η Ferrari στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης αναφέρθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος στο 13ο γκραν πρι είδε την καρό σημαία από τη δεύτερη θέση.

Ο Ισπανός πιλότος της σκουντερία τόνισε πως από εδώ και πέρα μπορούν να ρισκάρουν με τις στρατηγικές, δεδομένου ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, λόγω της θέσης τους στο πρωτάθλημα.

Ακόμη, δήλωσε χαρούμενος με τη δεύτερη θέση, την οποία παρομοίασε με νίκη.

«Η εκκίνηση ήταν φανταστική. Ωστόσο, ξέραμε ότι δεν θα είχαμε τον ρυθμό και για αυτό έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική στρατηγική. Αυτή η δεύτερη θέση για εμάς είναι σαν νίκη. Όσον αφορά την επιλογή των ελαστικών στη θέση που είμαστε τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε . Είτε τερματίσουμε δεύτεροι, είτε πέμπτοι το ίδιο είναι. Αυτό που έκανα σήμερα ήταν να προσπαθήσω να ελέγξω τα ελαστικά μου και να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα. Είχα και την υποστήριξη του κόσμου και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πάμε καλύτερα», δήλωσε ο Ισπανός πιλότος.

Η εκκίνηση με την οποία από έβδομος πήγε τρίτος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x