F1

Αλόνσο: «Φαβορί η Mercedes»

Την άποψη ότι η Mercedes θα βρίσκεται και πάλι στην πολ ποζίσιον στο επόμενο γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 στο Μόντε Κάρλο εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Την Mercedes χαρακτήρισε φαβορί για το γκραν πρι του Μονακό (24-26/5) ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari τόνισε πως θα είναι έκπληξη αν στον έκτο γύρο της σεζόν στο Πριγκιπάτο δεν εκκινήσει μία W04 από την πρώτη θέση, ενώ πρόσθεσε πως λόγω των περιορισμένων προσπεράσεων στο εν λόγω σιρκουί θα μπορέσουν οι πιλότοι της Mercedes να κρατήσουν τις θέσεις τους.

«H Mercedes θα πάει στο Μονακό ως φαβορί. Βρίσκονταν στην πολ ποζίσιον στα τρία τελευταία γκραν πρι και στο Μονακό πέρυσι o Μίκαελ Σουμάχερ ήταν ο poleman, συνεπώς θα ήταν έκπληξη αν δεν τους δούμε στην κορυφή των κατατακτήριων. Στο Μονακό οι προσπεράσεις είναι δύσκολες, συνεπώς θα διατηρήσουν τις θέσεις τους περισσότερο», ήταν τα λόγια του Αλόνσο για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαι αισιόδοξος για το γκραν πρι του Μόντε Κάρλο. Κοιτάζοντας τα τρία τελευταία γκραν πρι, ακόμη και όταν δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί βρισκόμασταν πάντα στο βάθρο», πρόσθεσε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x