F1

Αλόνσο: «Να είμαστε ρεαλιστές»

Ως όνειρο χαρακτήρισε τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα των Κατασκευαστών από τη Ferrari o Φερνάντο Αλόνσο.

Ως αναγνώριση των ικανοτήτων του εκλαμβάνει ο Φερνάντο Αλόνσο το πλάσαρισμα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των πιλότων, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπισε με τη Ferrari τη φετινή σεζόν.

Ακόμη, ο Ισπανός πιλότος επισήμανε πως η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα των Κατασκευαστών μπορεί να θεωρηθεί ως ένα όνειρο, λόγω της υποτονικής απόδοσης της Ferrari συγκριτικά με αυτή της Mercedes στο φετινό πρωτάθλημα.

«Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν. Παλεύαμε να μπούμε στον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών και δίναμε μάχη για να πλασαριστούμε στους βαθμούς τις Κυριακές. Συνεπώς, πρέπει να τα πάμε καλύτερα στη Βραζιλία αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τοη δεύτερη θέση στους Κατασκευαστές. Ίσως να είναι ένας αρκετά αισιόδοξος στόχος. Χρειάζεται να είμαστε ρεαλιστές και να ξέρουμε ότι το να διεκδικούμε τη δεύτερη θέση είναι ένα όνειρο και τα όνειρα σπάνια γίνονται πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είμαι πολύ περήφανος. Ξεκάθαρα δεν είχαμε το ταχύτερο μονοθέσιο, συνεπώς το να είμαι στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών είναι μια αναγνώριση για μένα. Ωστόσο, προτιμώ να είμαστε δέκα φορές στη δέκατη θέση και μια πρωταθλητής, παρά πολλές φορές δεύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x