F1

Αλόνσο: «Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του Στέφανο»

Για τον φίλο του, Στέφανο Ντομενικάλι, και την απόφασή του να παραιτηθεί από την ηγεσία της Ferrari αναφέρθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Στην απόφαση του Στέφανο Ντομενικάλι να παραιτηθεί από την… ηγεσία της Ferrari αναφέρθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εν όψει του τέταρτου γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Κίνας (18-20/4).

Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του Στέφανο, τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος ωστόσο δεν μπορούσε να σηκώσει άλλο το βάρος των υποτονικών αποτελεσμάτων της σκουντερία.

«Ο Στέφανο είναι ένας υπέροχος τύπος. Είμαστε καλοί φίλοι και δεν είναι μυστικό κάναμε μαζί σκι τον Ιανουάριο στην Ιταλία και ακόμη έχουμε καλή σχέση και μιλούσαμε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε επαφές, καθώς γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό να διαχωρίζουμε τα επαγγελματικά από τη φιλία», ήταν τα λόγια του Ισπανού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση του Ντομενικάλι να παραιτηθεί.

«Πρέπει να δεχτούμε την απόφαση που πήρε ο Στέφανο. Πιθανότατα δεν είχε την διάθεση να συνεχίσει έχοντας όλο το βάρος στους ώμους του και έκανε μια λογική κίνηση. Ωστόσο, αυτή την απόφαση την πήρε για το καλό της Ferrari».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x