Stoiximan Super League

«Άλωσε» το Απήλιον ο Ολυμπιακός

Ντέρμπι «αιωνίων» είχε το πρόγραμμα την Πέμπτη, με τον Ολυμπιακό να περνά νικηφόρα από την έδρα του Παναθηναϊκού με 1-0, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ20. Ο Βλάχος το νικητήριο τέρμα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας 1-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) της Σούπερ Λιγκ Κ20.

Στην παρθενική εμφάνιση των δυο ομάδων στο νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού (Απήλιον), ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει και να υποχρεώσει σε ήττα τους «πράσινους» με τέρμα του Βλάχου στο 31’.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρώτοι με 40 βαθμούς σε 19 αγώνες, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 36 βαθμούς αλλά έχοντας δυο παιχνίδια λιγότερα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σπύρος Μαραγκός): Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Τζανουλίνος, Δώνης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β. (75' Τριανταφυλλόπουλος), Μαλντίν (83' Γεροκωνσταντής), Χαλκιαδάκης (46' Αγγελόπουλος Γ.), Νιούμαν, Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέρντ Στοχ): Στρέτζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Παπασάββας, Σιώπης (90' Νάτσι), Νασιακόπουλος, Βέργος (77' Γαρεφαλάκης), Γιάνκοβιτς, Ψυχογιός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x