Κώστας Νικολακόπουλος

Άμα λάχει 8 εκ. ο Μασάντο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο www.sport-fm.gr τα λεφτά που έπεσαν πάνω στον Πάουλο Μασάντο!

*** Σύμφωνα με τον Τύπο της Κροατίας, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα πληρώσει 1,8 εκ. Ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Πάουλο Μασάντο.

*** Πολλά μου φαίνονται, αλλά αν τέλος πάντων είναι έτσι όπως τα λένε οι Κροάτες, αφού ο Ολυμπιακός σπάνια δίνει οικονομικά στοιχεία μεταγραφών, τότε άμα λάχει ο Μασάντο μέσα μία πενταετία έχει κάνει τρεις μεταγραφές, ύψους 8 εκ. Ευρώ!

*** Από την Πόρτο στην Τουλούζ 3,5 εκ. Ευρώ το 2009, από την Τουλούζ στον Ολυμπιακό 2,7 εκ. Ευρώ το 2012 κι από τον Ολυμπιακό στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1,8 εκ. Ευρώ το 2014. Πτωτική μεν η πορεία του, αλλά με τα εκατομμύρια να…χορεύουν. Και μιλάμε για εκατομμύρια επί των αγορών, όχι επί των συμβολαίων του παίκτη. Άλλα λεφτά αυτά.

*** Ποιος να το περίμενε για ένα παίκτη που η Πόρτο είχε προωθήσει από την Ακαδημία της και τον έδινε συνεχώς δανεικό επί μία τετραετία! Σε Εστρέλα Αμαδόρα, Ουνιάο Λεϊρία, Λεϊξόες, αλλά και Σεντ Ετιέν!

*** Όμως, ο Πορτογάλος έχει ακόμη λίγη χρυσόσκονη. Κάνει μεταγραφή στα 28, ενώ είχε κάνει στα 26 και στα 23. Έχει παίξει και σε έξι φιλικά της εθνικής Πορτογαλίας (ποτέ σε επίσημο!), οπότε ονομάζεται κι εν ενεργεία διεθνής. Μπορεί να σου βάλει κι από δύο έως και τέσσερα γκολ τον χρόνο. Τραυματισμούς δεν έχει, άρα μπορεί να σου παίξει εύκολα 30 ματσάκια τη σεζόν.

*** Γνώμη μου για την αξία του; Δεν είναι πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά αν του δείξεις εμπιστοσύνη και τον βάζεις στη θέση του-οκτάρι δίπλα σε κόφτη-μπορεί να παίξει καλά σε κάθε ευρωπαϊκή ομάδα, πλην των 15 κορυφαίων. Καλά. Όχι σούπερ, αλλά καλά. Να σταθεί με αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x