Κώστας Νικολακόπουλος

Άμα λάχει τα χώνει κιόλας

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr το Μίτσελ μέσα από την τελευταία συνέντευξή του για την πρώην ομάδα του!

«Ζούμε» δύο μήνες πλέον το Μίτσελ και σίγουρα ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία του προφίλ του είναι οι «ευγενικές» δηλώσεις που κάνει για όλους και για όλα. Ο Ισπανός είναι προσεκτικός σε όσα λέει και συνήθως εγκωμιαστικός, έως και κολακευτικός. Αυτό που λέμε «γλυκός» στις κουβέντες του.

• Όμως, δεν είναι πάντα έτσι. Ο Μίτσελ όταν κρίνει σκόπιμο ότι πρέπει να θίξει πρόσωπα η, καταστάσεις, θα το κάνει. Όταν πιστεύει ότι πρέπει να πει κάποιες αλήθειες, θα τις πει. Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να καταλάβουμε από την πρόσφατη (χθεσινή) ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στην Ισπανία, με αντικείμενο κύρια την προηγούμενη ομάδα του, τη Σεβίλλη.

• Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλησε καθόλου να κρύψει την άποψή του για το επίπεδο του ρόστερ της Σεβίλλης, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι με αυτή την ομάδα δεν μπορεί να έχει τις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος της Ανδαλουσίας αυτή την εποχή.

• Κι από τα βέλη του Μίτσελ δεν γλίτωσε ούτε ο Τύπος της Σεβίλλης! «Έχει κι αυτός το μερίδιό του», είπε. «Πάντοτε βρίσκει προβλήματα, πάντοτε κριτικάρει. Αλλά όταν έρχεται άλλος προπονητής, αλλάζει φορεσιά και δίνει ελπίδα στον κόσμο».

• Άμα λάχει πέταξε και μία σπόντα για τον αποκλεισμό της Σεβίλλης του Ουνάϊ Έμερι πλέον, από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κύπελλο, διοργάνωση στην οποία η Σεβίλλη με τον ίδιο στον πάγκο είχε το χειμώνα αποκλείσει την Εσπανιόλ και τη Μάλαγα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα εκτός έδρας.

• Θέλω να πω ότι μάλλον μέχρι τώρα έχουμε δει το Μίτσελ μόνο από την…καλή!

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x