Betmasters

«Αμερικάνικη» τριάδα με γινόμενο 6,3!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τρία σημεία από ΝΒΑ, MLB και NHL, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους φιλοξενούμενους.

Το μεγάλο event της βραδιάς αφορά τον έβδομο τελικό της Major League Baseball, στη σκιά του θανάτου του Όσκαρ Ταβέρας των Κάρντιναλς προ ημερών. Το σκορ στις νίκες είναι 3-3 και το Σαν Φρανσίσκο καλείται στο «Kaufmann Stadium» να κερδίσει για δεύτερη φορά στις World Series και να φθάσει στο τρόπαιο. Το Κάνσας του Νεντ Γιοστ ήδη έχει κάνει υπέρβαση, έχει την έδρα αλλά όχι την εμπειρία. Απέναντι στους Τζάιεντς του Μπρους Μπότσι που έχουν «φάει» χιλιόμετρα την τρέχουσα δεκαετία σ΄ αυτούς τους αγώνες, δίνονται φαβορί οι γηπεδούχοι λόγω ενθουσιασμού και momentum.

Διαλέγοντας μία από τις δύο ομάδες το 1,95 των φιλοξενούμενων δεν γίνεται να μην παιχθεί όσο κι αν ο αμερικάνικος αθλητισμός και η φιλοσοφία του περισσότερο θα «ήθελε» να πάρουν το τρόπαιο οι Σίτι Ρόγιαλς. Αναφέρουμε τη δυάδα των pitchers για ενημερωτικούς λόγους: Τζέρεμι Γκάθρι (14-11, ERA 4,06) για το Κάνσας, Τιμ Χάντσον (9-14, ERA 3,58) για το Σαν Φρανσίσκο θα παίξουν, για όσο πάνε καλά όμως. Το bullpen θα δουλέψει πολύ και για τις δύο ομάδες, οπότε μιλάμε για ένα ματς ειδικών συνθηκών που η εμπειρία των Τζάιεντς θα παίξει ρόλο!

Στο ΝΒΑ πρώτο ματς της νέας περιόδου δίνουν Χιτ και Ουίζαρντς, με το Μαϊάμι να είναι ένας γρίφος χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς. Κάποιοι τραυματισμοί υπάρχουν εκατέρωθεν, όμως δεν επηρεάζουν πολύ. Για την ομάδα του Σπόλστρα ο φαβοριτισμός υπάρχει λόγω ονόματος: Μπος και Ουέιντ πρέπει να τραβήξουν περισσότερο κουπί φέτος, ο Ντενγκ αποτελεί τη σημαντική προσθήκη όμως Τζέιμς δεν είναι για κανένα λόγο ενώ πρέπει να βελτιωθεί ο τραγικός στην περυσινή postseason Τσάλμερς ο οποίος είναι μονάδα στο ρόστερ των Χιτ. Σαφέστατα η Ουάσινγκτον με Πιρς είναι καλύτερη από πέρυσι, έχοντας μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με το προηγούμενο ρόστερ της.

Το +5,5 που έγινε +4,5 μοιάζει μικρό χάντικαπ για τους Ουίζαρντς, απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο που τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έπαιξε ισάριθμους τελικούς κατακτώντας back-to-back τίτλους το 2012 και το 2013. Για πρώτη αγωνιστική τόσο φαβορί το Μαϊάμι, δεν το βλέπουμε. Στη National Hockey League δίνεται ελαφρύ αουτσάιντερ το Νάσβιλ στο Έντμοντον, σ΄ ένα ματς μεταξύ δύο συλλόγων που αν μπουν πλέι οφ θα είναι σούπερ έκπληξη. Οι Όιλερς συνήλθαν μετά το τραγικό ξεκίνημα και οι Πρέντιτορς είναι αρκετά σταθεροί στην εκκίνηση της σεζόν. Έχουν περάσει δεκαοκτώ μήνες από την τελευταία φορά που το Έντμοντον έκανε πέντε σερί νίκες κι απέναντι στον εξαιρετικό γκολτέντερ Πέκα Ρίνε θα έχει δύσκολο έργο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
723. ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΟΥΪΖΑΡΝΤΣ (+4,5): 2 (1,80)
618. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΡΟΓΙΑΛΣ – ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΕΝΤΣ: 2 (1,95)
513. ΕΝΤΜΟΝΤΟΝ ΟΪΛΕΡΣ – ΝΑΣΒΙΛ ΠΡΕΝΤΙΤΟΡΣ: 2 (1,80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x