Γενικά

Αμετάπειστος ο Δ. Γιαννακόπουλος: Δεν δέχεται συνάντηση με επιτροπή

Καμία πρόθεση να συναντηθεί με την επιτροπή που συστάθηκε για να βολιδοσκοποήσει τις προθέσεις του για τον Α.Ο δεν έχει Γιαννακόπουλος, που ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί.

Μπορεί από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να ανακοινώθηκε η σύσταση επιτροπής που θα αναλάβει να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ωστόσο υπολογίζει χωρίς τον... ξενοδόχο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ καθιστά σαφές πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ραντεβού και πως το θέμα Ερασιτέχνης έχει κλείσει για τον ίδιο. Νωρίτερα, από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έγινε γνωστό ότι συστάθηκε επιτροπή από άτομα τα οποία ΔΕΝ είναι μέλη του Δ.Σ. για να συναντηθεί με τον κ. Γιαννακόπουλο. Πρόκειται για τους Νίκο Πλυτά, Κώστα Τουρναβίτη και Ιωακείμ Μαρσέλο.

Όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η κωλυσιεργία του Δημήτρη Μπαλτάκου επηρέασε αρνητικά τον προγραμματισμό που προσπαθούσε να κάνει ο πρώτος προκειμένου να υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες στα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, η πλευρά Γιαννακόπουλου ισχυρίζεται πως οι κινήσεις που έχει κάνει η διοίκηση Μπαλτάκου για το γήπεδο στο Γουδή είναι απολύτως δεσμευτικές για επόμενες διοικήσεις και δεν επιτρέπουν ευχέρεια διαφορετικών χειρισμών ή διαπραγμάτευσης των συμφωνηθέντων όρων. Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κατηγορεί τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη πως είχε απρεπή συμπεριφορά σε βάρος του κατηγορώντας τον για συκοφάντηση ενώπιον των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

«Ο Σύλλογος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στη σύγχρονη Ιστορία του με υπογραφή… Μπαλτάκου κι αυτή είναι η μόνη αλήθεια», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x