Αγγλία

Αμφίβολος με Τσέλσι ο Σίλβα!

Τραυματίας αποχώρησε από το ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Νταβίντ Σίλβα και κινδυνεύει να λείψει από τον ημιτελικό Κυπέλλου της Σίτι με την Τσέλσι την Κυριακή.

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Νταβίντ Σίλβα στον αγώνα για τα ημιτελικά του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι την ερχόμενη Κυριακή, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στον δικέφαλο στο χθεσινό παιχνίδι της Σίτι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αποκάλυψε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ο τεχνικός των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο Ισπανός ακραίος πολύ δύσκολα θα προλάβει τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι, παρόλο που ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

«Νομίζω ότι έχει τραυματιστεί στο δικέφαλο. Δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Τσέλσι», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε αναφορικά με την προσεχή αντίπαλό του: «Η Τσέλσι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παίζουν αρκετά καλά και θα είναι δύσκολο για εμάς. Σίγουρα θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και σίγουρα διαφορετικό. Τα παιχνίδια του κυπέλλου είναι διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος».

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x