Euroleague

Πιθανότατα εκτός ο Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία τον κατέβαλε από χθες, και είναι εξαιρετικά αμφίβολη ως απίθανη η συμμετοχή του στον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ τη Μεγάλη Πέμπτη.

Δεν έφτανε στον Ολυμπιακό το 0-1 στη σειρά των play offs από τη Ρεάλ, κινδυνεύει να χάσει και τον πιο έμπειρο παίκτη του στη θέση «3». Ο Στράτος Περπέρογλου ταλαιπωρείται από ίωση με υψηλό πυρετό και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, τη Μεγάλη Πέμπτη (20:00), αλλά και σε περίπτωση που το κάνει σε τι κατάσταση θα είναι.

Αποστολή στην Μαδρίτη, Νίκος Ζέρβας

Μάλιστα ο διεθνής άσος, που δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης αφού είχε 38,5 πυρετό, παρουσίασε από τη Μεγάλη Τρίτη τα συμπτώματα και επέμενε ο ίδιος να αγωνιστεί. «Ήταν λάθος μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που στάθηκε πάντως στη θέληση του παίκτη να μη χάσει αυτό το ματς.

Εφόσον ο Περπέρογλου δεν είναι σε θέση να προσφέρει, το βάρος θα μοιραστούν για τη θέση «3» οι Παπαπέτρου και Λοτζέσκι ενώ λογικά τη θέση του στην δωδεκάδα, θα πάρει ο Κατσίβελης. Από εκεί και έπειτα η προπόνηση του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα προβλήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x