Champions League

«Αν είχε δοθεί το πέναλτι στον Μανιάτη…»

Ακόμα και νικητής θα μπορούσε να φύγει απ’ τη Σουηδία ο Ολυμπιακός, αν είχε δοθεί το πέναλτι στον Μανιάτη, όπως είπε ο Τάσος Παπάζογλου στον NovaΣΠΟΡ FM. «Όλα είναι τέλεια στον ΑΠΟΕΛ», πρόσθεσε.

Έχασε απ' την Μάλμε, αλλά θα μπορούσε να 'χε φύγει θριαμβευτής απ' τη Σουηδία ο Ολυμπιακός, αν είχε δοθεί το πέναλτι στην ανατροπή του Μανιάτη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τάσος Παπάζογλου, που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες του Μίτσελ.

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ μίλησε για την «μεγάλη» απόφασή του να φύγει απ' τους Πειραιώτες το καλοκαίρι, για την... ορθάνοιχτη αγκαλιά που βρήκε στους Κύπριους, αλλά και το στόχο κατάληψης της τρίτης θέσης στο Champions League, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του ομίλου (Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Άγιαξ).

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Βαγγέλη Νερατζιά:

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Ήμουν λίγο άτυχος λόγω μας θλάσης που με ταλαιπώρησε. Τα πράγματα είναι καλύτερα και ελπίζω να μπω σιγά-σιγά ξανά στην ομάδα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΑΠΟΕΛ: «Η απόφαση να φύγω απ’ τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη. Το σκέφτηκα πολύ. Απ’ τη πρώτη στιγμή στην Κύπρο όλοι με αγκάλιασαν, υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Δεν περίμενα να είναι τόσο όμορφα τα πράγματα, πάνε όλα τέλεια και ελπίζω να πάμε καλά στο μέλλον. Με ήθελαν και από πέρσι στον ΑΠΟΕΛ, τότε δεν προχώρησε, αλλά φέτος επέλεξα να έρθω. Τόσο ο κ. Δώνης, όσο και η διοίκηση με πιστεύουν, μου έδειξαν πως με θέλουν και γι’ αυτό ήρθα».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάλμε: «Δεν του δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού. Έγιναν κάποια λάθη, αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε εκείνη η φάση του Μανιάτη. Αν είχε δοθεί, μετά θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να είχε πάρει και τους τρεις βαθμούς. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υψηλού επιπέδου, έγιναν κάποια λάθη, αλλά δε σημαίνει πως δεν έχουν θέση στο ρόστερ. Είναι θέμα χημείας και σιγά-σιγά όλοι θα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες».

Για τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Όταν είδαμε την πρόκριση, ξέραμε πως ήταν δύσκολο. Πάντως αν και άτυχοι, δείχνουμε πως παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, όπως κάναμε απέναντι σε Μπάρτσα και Άγιαξ. Ελπίζω πως στην πορεία θα κάνουμε και νίκες. Σίγουρα, ο Άγιαξ δεν είναι η ομάδα… φόβητρο, έχουμε στο μυαλό μας την τρίτη θέση. Δεν ήμασταν δυστυχώς τυχεροί με τους Ολλανδούς, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς».

«Μέχρι στιγμής έχω αγωνιστεί ως στόπερ στον ΑΠΟΕΛ. Στον Ολυμπιακό οι περισσότερες συμμετοχές μου ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας. Εδώ ήρθα ως κεντρικός αμυντικός, την θέση που είχα και πριν τον Ολυμπιακό. Δεν περίμενα πως το κυπριακό πρωτάθλημα είναι τόσο δυνατό. Αμφισβητείται πως είναι μεγάλου επίπεδου, αλλά είναι άκρως ανταγωνιστικό, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και πιστεύω πως θα είναι δύσκολο καθ’ όλη τη διάρκεια».

Για το… πώς έφυγε απ’ τον Ολυμπιακό: «Πέρασα πολύ ωραία τρία χρόνια στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να αγωνιστώ λίγο περισσότερο ως στόπερ, αλλά δεν ήταν εφικτό. Γι’ αυτό ήρθα στην Κύπρο να έχω ευκαιρίες και να κάνω κάτι καλύτερο στην καριέρα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x