Stoiximan Super League

Αν έλειπε και το γηπεδικό…

Δεν έγινε υπό τις ιδανικότερες συνθήκες η πρώτη προπόνηση της Βέροιας τη Δευτέρα στο Ταγαροχώρι, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γκόραν Στεφάνοβιτς είχε λιγοστούς παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του, όμως το βασικότερο που χάλασε τη διάθεση και το κλίμα αφορούσε τη μη παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου στην ΠΑΕ στο νέο πρωτάθλημα.

Το «παρών» έδωσε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Αρβανιτίδης, μαζί με τα μέλη του ΔΣ και όλο το τεχνικό τιμ.

Ο Σέρβος τεχνικός προπόνησε χαλαρά τους παίκτες του, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής με μπάλα. Από την προπόνηση, απουσίαζε μόνο ο αδειούχος Ορέστες.

Το «παρών» έδωσαν 14 ποδοσφαιριστές, οι: Κοτταρίδης, Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σεντεμέντες, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Όστοϊτς, Γκιγέρμο, Καλτσάς, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Πλαβούκος, Μπαργκάν.

Ο νέος τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» τόνισε πως: «Χαίρομαι που είμαι στη Βέροια. Τώρα, ως προπονητής τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή ομάδα μέσα από τη δουλειά. Περιμένουμε και τις μεταγραφές για να δημιουργήσουμε τη νέα ομάδα. Θέλω να παίζουμε διαφορετικό σύστημα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x