Γ' Εθνική

«Αν κατανοήσουν ότι παίζουν στην ΑΕΚ…»

Όσο γρηγορότερα συνειδητοποιήσουν οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ πού παίζουν, τόσο γρηγορότερα θα επιστρέψει εκείνη στα «σαλόνια», σύμφωνα με τον Ανδρέα Παντζιαρά.

Την άποψη πως η γρήγορη επιστροφή της ΑΕΚ θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τη νοοτροπία των νέων παικτών της εξέφρασε ο Ανδρέας Παντζιαράς.

Μιλώντας για το φιλικό της «Ένωσης» με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (1-1), ο προπονητής των Πόντιων εμφανίστηκε καταρχάς ικανοποιημένος από την εικόνα της δικής του ομάδας.

Όταν του ζητήθηκε ωστόσο, δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί και για τον μεγάλο αντίπαλο που είχε σήμερα.

«Νομίζω ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Ήμασταν ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ακόμη ένα γκολ, ενώ υπάρχει και η φάση του πέναλτι που είναι καθαρή. Στο δεύτερο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, αλλά αμυνθήκαμε σωστά και δεν μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά ο Παντζιαράς.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «το μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ είναι να κατανοήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ότι εκπροσωπούν έναν τεράστιο σύλλογο με μεγάλη ιστορία, που για τον άλφα ή βήτα λόγο βρίσκεται σε χαμηλή κατηγορία», προέβλεψε: «Αν το κατανοήσουν, με την καθοδήγηση του τεχνικού τιμ, η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα να επιστρέψει σε δύο χρόνια στη Σούπερ Λίγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x