Stoiximan Super League

«Αν με θέλουν, μένω…»

Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, εφόσον οι Θεσσαλονικείς του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης, παρουσιάστηκε ο Κοστίν Λάζαρ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας.

Αποφασισμένος να τιμήσει μέχρι το τέλος Ιουνίου το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ, περιμένοντας ταυτόχρονα πρόταση ανανέωσης από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, εμφανίστηκε ο Κοστίν Λάζαρ.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος χαφ τόνισε ότι αν οι Θεσσαλονικείς καταθέσουν προσφορά για την παραμονή του, εκείνος δεν θα χρειαστεί να το σκεφτεί και πολύ και θα απαντήσει θετικά.

«Σε ορισμένα σημεία του αγώνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό μας κόστισε. Η Ελλάδα δεν είναι δυνατή ομάδα, δεν έχει παίκτες που μπορούν να σε εντυπωσιάσουν τόσο πολύ. Θα παίξουμε ξανά μαζί τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πρέπει να πάρουμε εκδίκηση. Δεν είναι καλύτεροι από εμάς, ειλικρινά», τόνισε ο διεθνής άσος για την εθνική Ελλάδας στο prosport.ro.

Αναφορικά με το μέλλον του, ο Λάζαρ υπογράμμισε: «Εχω αρκετές προτάσεις αυτή τη στιγμή. Μέχρι τις 30 Ιουνίου όμως είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ. Αν θέλουν να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, θα υπογράψω χωρίς να το σκεφτώ. Έχω συνηθίσει το ελληνικό πρωτάθλημα, είμαι οικείος με τους παίκτες της ομάδας, τα μέλη του τεχνικού τιμ. Θα πάρω μία απόφαση βασισμένη στο τι θέλουν. Αυτή τη στιγμή, το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Αλγερία και στις διακοπές. Θα πάω με την οικογένειά μου να ξεκουραστώ σε ένα μέρος που τα παιδιά θα διασκεδάσουν».

Καταλήγοντας, ο Ρουμάνος μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τόρζε: «Έχω ακούσει πως τον θέλουν. Όχι μόνο αυτόν, αλλά έχουν στο στόχαστρό τους και άλλους Ρουμάνους ποδοσφαιριστές. Θα του έλεγα να πει ναι στον ΠΑΟΚ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και θαυμάσιο και βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο σε σχέση με τα πρωταθλήματα άλλων χωρών. Έχουμε έναν Ρώσο ιδιοκτήτη που εμπλέκεται στην ομάδα σε μεγάλο βαθμό, μας παρέχει οικονομική σταθερότητα και μπορούμε να εστιάσουμε στο γήπεδο για να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Προσωπικά πάντως σκέφτομαι πως δεν θα έπαιζα ξανά στο ρουμανικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x