Stoiximan Super League

Αναβλήθηκε το Εργοτέλης-Πανιώνιος

Δεν θα διεξαχθεί τελικά σήμερα ο αγώνας του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο για λόγους ασφαλείας. Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην Κρήτη έχουν αποκολλήσει ένα μεγάλο μέρος της οροφής.

Οριστική αναβολή στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από χθες στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένα μεγάλο μέρος της οροφής του Παγκρητίου. Οι αρμόδιοι φορείς ζήτησαν να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις ένας πραγματογνώμονας για να διαπιστώσει πως έχει ακριβώς η κατάσταση.

Εκείνος έκρινε ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκόλλησης και άλλου τμήματος της οροφής, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο δεν μπορεί σήμερα να φιλοξενήσει το παιχνίδι, κρίνοντας το ακατάλληλο.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απόφασης της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νομού Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης και για λόγους ασφάλειας ο αγώνας ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, δε θα διεξαχθεί».

Βάσει κανονισμών η αναμέτρηση θα πρέπει να γίνει αύριο την ίδια ακριβώς ώρα (15:00) που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ούτε αύριο, αλλά θα οριστεί για την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία που θα υπάρξει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η διεξαγωγή του αγώνα των κυανέρυθρων με τον Παναθηναϊκό θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή, για το ερχόμενο Σάββατο στις 19:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x