Δραστηριότητες

Ανακαλύψτε την Ελλάδα στο Google Street View

Το Street View είναι ένας μοναδικός τρόπος να εξερευνήσει κάποιος νέα μέρη, να βρει τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές του ή να εντοπίσει με ακρίβεια μια διεύθυνση.

Η Ελλάδα ήταν η 56η χώρα που εντάχθηκε στο Street View τον Ιούνιο του 2014. Ηδη από τις 24 Μαρτίου 2015 η πλατφόρμα εμπλουτίζεται με νέες φωτογραφίες και ειδικές συλλογές προσφέροντας στους χρήστες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας και στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να προβληθούν στο διαδίκτυο.
Το Steer View Trekker, ένα σακιδίου πλάτης εξοπλισμένο με μία κάμερα, μας επιτρέπει να περιηγηθούμε σε μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις, σε τοποθεσίες πολιτιστικής και ιστορικής αξίας, τοπία φυσικού κάλλους αλλά και σε μια σειρά από δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα. Ανακαλύψτε μερικές από τις καταπληκτικές συλλογές που έχουν συγκεντρωθεί σε συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες της Google:
Τα Μετέωρα, «το μέσο του ουρανού», είναι από τα μεγαλύτερα μοναστήρια στην Ελλάδα και τα δεύτερα πιο σημαντικά μετά τα μοναστήρια του Αγίου Όρους...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x