Γενικά

Ανάκληση σωματείου λόγω ντόπινγκ!

Την ανάκληση αναγνώρισης σωματείου καράτε και τη παραπομπή του στον αρμόδιο Εισαγγελέα αποφάσισε ο Σταύρος Κοντονής,μετά από καταγγελία πως προπονητής χωρίς άδεια χορηγούσε παράνομες ουσίες σε αθλητές

Στην ανάκληση αθλητικής αναγνώρισης σωματείου καράτε προχώρησε ο Σταύρος Κοντονής, μετά από καταγγελία γονέα που αφορά χορηγία απαγορευμένων ουσιών σε νεαρούς αθλητές από προπονητή -ο οποίος μάλιστα δεν είχε άδεια.

Ο υφυπουργός αθλητισμού κινήθηκε άμεσα, ενώ ο φάκελος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να ερευνηθεί περεταίρω η υπόθεση.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης σε σωματείο καράτε, κατόπιν καταγγελίας γονέα νεαρής αθλήτριας ότι το εν λόγω σωματείο απασχολούσε προπονητή χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ο οποίος χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες στους νεαρούς αθλητές.

Επιπλέον, ο κ. Κοντονής διέταξε να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της οικείας Ομοσπονδίας όπως και παρέπεμψε άμεσα τον φάκελο στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και τον Αθλητικό Εισαγγελέα για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί αναβολικών καθώς και παράνομη απασχόληση προπονητή
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x