Ελλάδα

Ανακοίνωσαν Σμίθ στα Ιλίσια

Παίκτης του Ηλυσιακού είναι και με τη βούλα ο Μάρλαντ Σμιθ, ο οποίος ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τους «κιτρινόμαυρους».

Την απόκτηση του 23χρονου γκαρντ, Μάρλαντ Σμιθ ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός. Παίκτης και «κιτρινόμαυροι» είχαν έρθει σε συμφωνία από την Πέμπτη και το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

H ΚΑΕ Ηλυσιακός συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία, ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου γκαρντ, Μάρλαντ Σμιθ. Ο απόφοιτος του Southest Missouri State, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα μας και με ύψος 1.89 μ. καλύπτει τις θέσεις «2» και «1». Ο Σμιθ είναι γεννημένος στις 14 Δεκεμβρίου του 1990 και τη σεζόν αποφοίτησης του (2012-13) είχε κατά μέσο όρο 10,9 π., 3,9 ριμπ. και 2,2 ασίστ.
Πρόκειται για εξαιρετικό σουτέρ τριών πόντων κάτι που επιβεβαιώνεται από το ποσοστό ευστοχίας 42,9% που είχε την τελευταία του χρονιά στο NCAA από τη γραμμή του τρίποντου.

Παράλληλα, έχει τεράστιες ικανότητες στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και στην αξιοποίηση των συμπαικτών του, κάτι που διέκρινε ο Δημήτρης Λιόγας και πρόσθεσε στο ρόστερ του Ηλυσιακού.

Η διοίκηση της ΚΑΕ και προσωπικά ο Παντελής Γαμπιεράκης, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό ώστε για μία ακόμη σεζόν ο Ηλυσιακός να κάνει περήφανο τον κόσμο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x