Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Φιντέλεφ ο Εργοτέλης

Παίκτης του Εργοτέλη για τον επόμενο χρόνο είναι ο 25χρονος Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Αργεντινού στόπερ από τη Νάπολι.

Τον μονοετή δανεισμό του Ιγνάθιο Νταβίντ Φίντελεφ από τη Νάπολι για ανακοίνωσε η διοίκηση του Εργοτέλη.

Ο 25χρονος αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τίγκρες και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του.

Ο Αργεντινός στόπερ άρχισε την καριέρα του από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία έπαιξε από το 2007 μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Δεν έκανε, πάντως, πολλές συμμετοχές. Συνολικά 35 και σημείωσε τρία γκολ.

Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του 2012 πήγε στη Νάπολι, στην οποία μέτρησε τέσσερις συμμετοχές. Το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν (2012-2013) τον βρήκε ως δανεικό στην Πάρμα. Μόλις μία συμμετοχή και ξανά δανεικός. Αυτήν τη φορά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου έπαιξε εφτά φορές. Την περσινή σεζόν είχε δεκαεφτά παιχνίδια με την Τίγκρες.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των θεμάτων, ο Φιντέλεφ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι πλέον στην Ελλάδα για τον Εργοτέλη. Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τερματίσουμε ψηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x