Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Φωτάκη ο Ατρομητος

Την κατ’ αρχήν συμφωνία του με τον Γιώργο Φωτάκη ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο παίκτης, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Μόνο οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές απομένουν, ώστε ο Γιώργος Φωτάκης να είναι και τυπικά παίκτης του Ατρόμητου. Οι «κυανόλευκοι» κινήθηκαν γρήγορα και ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος την Παρασκευή αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή προσύμφωνου με τον διεθνή μεσοεπιθετικό Γιώργο Φωτάκη. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Σανλιούρφασπορ και αύριο το πρωί θα έρθει στην Ελλάδα. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 ετών.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr δήλωσε τα εξής:« Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ατρόμητου κύριο Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο γιατί μου έκαναν μια πρόταση που με ικανοποιεί πλήρως από όλες τις πλευρές και μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια από τις τρεις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Σε μια ομάδα που αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα για τον τρόπο λειτουργίας της. Έχω παρακολουθήσει την πορεία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα, έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έρχομαι να την βοηθήσω για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Ο Γιώργος Φωτάκης έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα στα ελληνικά γήπεδα και πριν από την Σανλιούρφασπορ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την τετραετία 2009-2013 έχοντας 104 συμμετοχές με τη φανέλα του. Ταυτόχρονα αγωνίστηκε στην Εθνική Ομάδα λαμβάνοντας μέρος στην τελική φάση του Euro 2012 και συνέδεσε το όνομα του με γκολ της ισοφάρισης επί της Γεωργίας στη Τιφλίδα. Συνολικά έχει φορέσει 13 φορές το εθνόσημο κι έχει σημειώσει δύο γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x