Ελλάδα

Ανακοίνωσε Γκουίν η… Φέρο

Τη μεταγραφή του Αρ Τι Γκουίν στον Παναθηναϊκό πρόλαβε να ανακοινώσει η ουκρανική Φέρο. Απόψε (23:00) η άφιξη του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ.

Η Φέρο πρόλαβε τον Παναθηναϊκό και ανακοίνωσε τη μετακίνηση του Αρ Τι Γκουίν στο «τριφύλλι». Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ουκρανική ομάδα αναφέρει πως ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ αναχώρησε για την Αθήνα και τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

«Ένας από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ στην ουκρανική λίγκα μετακομίζει στον Παναθηναϊκό. Μετά το τέταρτο ματς της σειράς για την τρίτη θέση απέναντι στην Πολιτέκνικα και την απονομή του χάλκινου μεταλλίου, ο Ρίτσαρντ Τόμας Γκριν πήγε στο αεροδρόμιο και από τη Δευτέρα θα ενισχύσει το μεγάλο ελληνικό σύλλογο», αναφέρει η ανακοίνωση ενώ παραθέτει τα επιτεύγματα στην καριέρα του Γκουίν στην Ουκρανία, όπου φέτος είχε 14,6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο σε 52 εμφανίσεις.

Ο Γκουίν αναμένεται απόψε στις 23:00 στην Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει ως το τέλος της σεζόν και θα δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ (η προθεσμία για μεταγραφές στην Α1 λήγει αύριο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x