Αγγλία

Ανακοίνωσε Μανγκαλά η Σίτι!

Επιτέλους… τον πήρε! Ο Ελιακίμ Μανγκαλά μετά από ένα σίριαλ πολλών εβδομάδων είναι και τυπικά παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Γάλλου αμυντικού από την Πόρτο.

Την έκτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι. Πρόκειται για τον Ελιακίμ Μανγκαλά, ο οποίος αποκτήθηκε από την Πόρτο έναντι ποσού που φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ.

Ο 23χρονος άσος, που θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο «20», θα βρει στη νέα του ομάδα τον παλιό του συμπαίκτη στους «δράκους», Φερνάντο.

«Η Σίτι είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και για μένα ήταν σημαντικό να συνεχίσω την πρόοδό μου. Θέλω να κατακτήσω τίτλους και πιστεύω πως μαζί της μπορώ να τα καταφέρω. Είμαι φιλόδοξος, γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ. Για μένα η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο», δήλωσε ο Γάλλος άσος, που είναι ήδη τρεις φορές διεθνής με τους «τρικολόρ».

Ο νέος του προπονητής, Μανουέλ Πελεγκρίνι, είπε με τη σειρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω στη διάθεσή μου έναν παίκτη με την ποιότητα του Ελιακίμ. Είναι ήδη ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης. Πιστεύω πως θα αποδειχτεί μία εξαιρετική μεταγραφή για μας».

Ο Μανγκαλά αναδείχθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης και από το 2011 έπαιζε στην Πόρτο έχοντας την περασμένη περίοδο 42 εμφανίσεις και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x