Ελλάδα

Ανακοίνωσε Μανωλόπουλο ο Ίκαρος

Κάτοικος Χαλκίδας θα είναι τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ίκαρο και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ.

Ενίσχυση για τον Ίκαρο που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Η ομάδα της Χαλκίδας ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο φόργουορντ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μετακίνηση μου στον Ίκαρο. Ο κόουτς Καλαφατάκης με προσέγγισε από την πρώτη στιγμή με μεγάλη θέρμη και μου εξήγησε τον ρόλο που θα έχω στην ομάδα. Παράλληλα η διοίκηση του Ικάρου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο φερέγγυα είναι και πόσο συνετή στις υποχρεώσεις της. Μέσα σ’ όλα η ομάδα θα παίζει πλέον σε μια πολύ όμορφη πόλη σαν την Χαλκίδα κι έχουμε μπροστά μας, την … πρόκληση να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου», τόνισε ο Μανωλόπουλος.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1987, έχει ύψος 2,08 κι αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ., με τον οποίο πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Α1 τη σεζόν 2005-06, παίζοντας σε 10 αγώνες. Ακολούθως μετακόμισε στην Ισπανική Μαγιόρκα και από το 2007 ως το 2009 αγωνίσθηκε στην ΑΕΛ.

Η επόμενη διετία τον βρήκε στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ τη σεζόν 2011-12 φόρεσε φανέλα του Περιστερίου. Την περίοδο 2012-13 σε 17 αγώνες με την Καβάλα μέτρησε 6,8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x