Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Μολοσάι ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ναντέζτνα Μολοσάι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν το Σάββατο την απόκτηση της διεθνούς Λετονής ακραίας για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν στην προσπάθεια να διατηρήσουν τα «σκήπτρα» στην Ελλάδα.

Η 25χρονη τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη ρωσική Πρότον Μπαλάκοβο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή βολεϊμπολίστρια Nadezhda Molosay από τη Λευκορωσία.

Η Nadezhda Molosay γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1990, έχει ύψος 1.83, αγωνίζεται ως ακραία και είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της Λευκορωσίας. Ξεκίνησε την καριέρα της από την Atlanta Baranovichi (Λευκορωσία) το 2006 μέχρι το 2013, κερδίζοντας τέσσερα πρωταθλήματα (2008, 2009, 2011, 2012). Τις δυο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στο ρώσικο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Proton Balakovo.

Η ίδια με δηλώσεις της στο επίσημο site του συλλόγου τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε ένα από τα πιο διάσημα κλαμπ της Ευρώπης. Έρχομαι για να επαναλάβουμε τις επιτυχίες των τριών τελευταίων ετών, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, καθώς και για μια καλή πορεία στο CEV Cup.

Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να ξεκινήσω τη νέα χρονιά, κάτι το οποίο, όμως, θα γίνει μετά το τέλος των υποχρεώσεών μου με την εθνική μου ομάδα, στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στα γήπεδα της Ολλανδίας και του Βελγίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x