Ευρώπη

Ανακοίνωσε Πάργκο η ΤΣΣΚΑ

Την απόκτηση του Τζέρεμι Πάργκο ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η πρώτη μεταγραφή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι γεγονός. Πρόκειται για τον Τζέρεμι Πάργκο, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε για δύο χρόνια.

Ο 27χρονος γκαρντ, που κατά καιρούς είχε προταθεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους πρωταθλητές Ρωσίας και VTB League, αλλά πλέον είναι και… επίσημο.

«Για μας ήταν σημαντικό να ενισχυθούμε στη θέση του πόιντ γκαρντ. Πιστεύουμε πως ο Πάργκο ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά. Χαίρομαι που αποφάσισε να έρθει στην ΤΣΣΚΑ», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Έτορε Μεσίνα, είπε με τη σειρά του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που τον αποκτήσαμε. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει την αξία του στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Σίγουρα θα μας βοηθήσει με τις ηγετικές του ικανότητες και τη δυνατότητά του να παίζει πικ εν ρολ. Είμαι σίγουρος πως θα αποτελέσει καλή προσθήκη».

Ο Πάργκο (1,88μ.) κανε καταπληκτική σεζόν το 2010/11 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά την τελευταία διετία είχε ελάχιστες εμφανίσεις στο ΝΒΑ με Γκρίζλις, Καβαλίερς και Κλίπερς. Συνολικά έπαιξε σε 83 ματς έχοντας 4,7 πόντους, 1,8 ασίστ και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x