Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Πέτερλιν ο Φοίνικας

Στον Φοίνικα Σύρου θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Φραν Πέτερλιν.

Οι «πειρατές» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κροάτη διεθνούς ακραίου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν στα άκρα της επίθεσης και να πρωταγωνιστήσουν στις εγχώριες διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Ο 24χρονος άσος αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στην Ελβετία, κατακτώντας την τρίτη θέση του πρωταθλήματος με τη Σόνενβερντ, έχοντας σημαντική προϋπηρεσία σε ομάδες της πατρίδας του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη ακραίου Fran Peterlin για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Ο αθλητής είναι γεννημένος την 15/08/1993 και έχει ύψος 1.98 μέτρα. Ο Fran Peterlin έρχεται από μία καλή χρονιά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Ελβετίας και, μάλιστα, βοήθησε την ομάδα του, TV Schonenwerd, να κατακτήσει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο, αφού στις ομάδες που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, είναι πάντα μέσα στις πρώτες στις πρώτες θέσεις.

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι: 2010-13 HAOK Mladost (Κροατία), 2013-14 TV Schonenwerd (Ελβετία), 2014-16 HAOK Mladost (Κροατία), 2016-17 TV Schonenwerd (Ελβετία).Τη σεζόν 2011 η ομάδα του (HAOK Mladost) κατέκτησε την πρώτη θέση στην Κροατία και ήταν φιναλίστ στο εγχώριο Κύπελλο. Το 2012, η ίδια ομάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και την τρίτη στο Κύπελλο. Το 2013, η HAOK Mladost κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Κροατία, την τρίτη στο Κύπελλο και ήταν φιναλίστ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το 2014, η TV Schonenwerd κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Το 2015 η HAOK Mladost τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κροατικής Λίγκας, ενώ στο Κύπελλο ήρθε τρίτη. Το 2016 και πάλι η HAOK Mladost ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στη δεύτερη θέση. Το 2017 TV Schonenwerd τερμάτισε στην τρίτη θέση της ελβετικής λίγκας. Τη φετινή σεζόν, συμμετείχε με την Κροατία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2018.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον Fran Peterlin στην ομάδα μας και του εύχονται μία καλή σεζόν με επιτυχίες»..

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x