Games

Ανακοινώθηκε η beta του Destiny για τα Xbox

Μέσα από ένα νέο teaser trailer, η Bungie ανακοίνωσε την ημερομηνία της beta φάσης του Destiny για τους κατόχους Xbox 360 και Xbox One που έχουν προ-παραγγείλει τον τίτλο.

Μέσα από ένα νέο teaser trailer, η Bungie ανακοίνωσε την ημερομηνία της beta φάσης του Destiny για τους κατόχους Xbox 360 και Xbox One που έχουν προ-παραγγείλει τον τίτλο. Έτσι λοιπόν, η δοκιμαστική φάση του πολυαναμενόμενου shooter αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου για τα Xbox formats, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι απαιτείται Xbox Live Gold συνδρομή. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι οι κάτοχοι PlaySation 4 και PlayStation 3 που έχουν προχωρήσει σε προ-αγορά, θα αποκτήσουν πρόσβαση (στη beta) από τις 17 Ιουλίου.

H εταιρεία αποκάλυψε και τις collector’s editions του επερχόμενου τίτλου και συγκεκριμένα τη Limited Edition ($99.99), καθώς και τη Ghost Edition ($149.99). Και οι δύο εκδόσεις θα περιλαμβάνουν:

- Ένα συλλεκτικό SteelBook Case μαζί με το παιχνίδι σε φυσική μορφή.

- Το Guardian Folio, το οποίο περιλαμβάνει το Arms & Armament Field Guide, καρτ-ποστάλ από τη Golden Age και ένα τύπου αντίκα Αστρικό Χάρτη.

- Το Collector’s Edition Digital Content Pack, το οποίο περιέχει το μοναδικό Ghost casing, αποκλειστικό player emblem, καθώς και μία αποκλειστική παραλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το σχετικό trailer εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x