Αγγλία

Ανακοινώθηκε ο Φάμπρεγκας!

Παίκτης της Τσέλσι για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι επισήμως ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Oι «μπλε» έδωσαν τα χέρια με την Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός δήλωσε έτοιμος να ξεπληρώσει... τα χρωστούμενα στην Premier.

Την καριέρα του στην Τσέλσι θα συνεχίσει ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Η Μπαρτσελόνα και οι «μπλε» ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης τη συμφωνία τους και το σήριαλ έλαβε τέλος.

Στην ανακοίνωσή τους οι «μπλαουγκράνα» ευχαριστούν τον 27χρονο για την αφοσίωσή του τα τρία χρόνια που έμεινε στο «Καμπ Νου» και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Από τη μεριά τους, οι Άγγλοι γνωστοποίησαν ότι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Έτσι, ο Φάμπρεγκας επιστρέφει στο «Νησί», έπειτα από το 2011 όταν και έφυγε από την Άρσεναλ.

Το όνομα του παίκτη ήταν από τα πρώτα που ακούστηκε ότι θα αποτελούσε παρελθόν από τον σύλλογο από τη στιγμή που ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μπαρτσελόνα για τις τρεις φανταστικές σεζόν που πέρασα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου. Είμαι περήφανος και θεωρώ τιμή μου το ότι έπαιξα σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Θεωρώ, πάντως, ότι έχω υποχρεώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και ήταν το πιο σωστό να επιστρέψω στην Αγγλία. Εξέτασα προσεκτικά όλες τις προτάσεις που είχα και θεωρώ ότι η Τσέλσι ήταν η καλύτερη. Ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες και δίψα για διακρίσεις και τρόπαια. Υπάρχει εξαιρετικό ρόστερ και ένας καταπληκτικός προπονητής. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», ήταν τα πρώτα λόγια του Φάμπρεγκας μετά τις υπογραφές.


Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x