Stoiximan Super League

Ανακοινώθηκε ο Φερνάντεζ

Παίκτης του Πανθρακικού με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Ντάνιελ Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ταξίδεψε την Παρασκευή στην Κομοτηνή και το Σάββατο επικυρώθηκε η συμφωνία.

Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνιελ Φερνάντεζ. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ ταξίδεψε από το απόγευμα της Παρασκευής στην Κομοτηνή προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και το Σάββατο ανακοινώθηκε το deal.

Έτσι, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκλεισε τις θέσεις για τον άσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάνιελ Φερνάντεζ (Daniel Fernandes).

Tο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Ντάνιελ Φερνάντες γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1983 και η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Βανκούβερ Ολύμπικ του Καναδά. Το 2000 ήρθε στην Ευρώπη και ξεκίνησε να υπερασπίζεται τις εστίες της Porto και της Celta από την οποία αποχώρησε το 2004.

Στην Ελλάδα εμφανίστηκε το 2004 όταν και φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ στον οποίο έμεινε έως το 2008 έχοντας συνολικά 89 εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στην Γερμανική Bochum.

Στην Bundesliga πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή και αργότερα Παναθηναϊκό και Πανσερραϊκό.

Το 2011 έπαιξε στην Ρουμάνικη CFR Cluj και τον Ιανουάριο του 2012 υπέγραψε στην Ολλανδική Twente. Τελευταία ομάδα υπήρξε ο ΟΦΗ με τον οποία συμμετείχε σε 21 παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x