Stoiximan Super League

Ανακοινώθηκε ο Σανκαρέ

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι… ξανά ο Καλίφα Σανκαρέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια στην ομάδα της Αρκαδίας.

Η επιστροφή του Καλίφα Σανκαρέ στον Αστέρα Τρίπολης είναι γεγονός. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός υπέγραψε στο Σάββατο για τα επόμενα 2,5 χρόνια και από την 1η Γενάρη υπολογίζεται κανονικά.

Ο έμπειρος αμυντικός, έφυγε τον περασμένο Ιούλιο για την Αλ Αραμπί του Κατάρ, όμως εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν. Έτσι, στο «παιχνίδι» μπήκε και πάλι ο Αστέρας Τρίπολης, με τον οποίο και ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Καλίφα Σανκαρέ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με αρχή του συμβολαίου του από την 1η Ιανουαρίου 2014.

Ο Σανκαρέ που θα φοράει το Νο15, θα πάει για λίγες ημέρες στην οικογένεια του στο Βέλγιο και θα επιστρέψει για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Σανκαρέ γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1984 στο Ντακάρ, έχει ύψος 1.90 και ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αστέρα την περσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και φέτος την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Σανκαρέ είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου (2010-2011), τον Άρη Θεσσαλονίκης (2011-2012) και τον Αστέρα Τρίπολης (2012-2013), όπου σε 97 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη σημείωσε επτά γκολ».

Μιλώντας για αυτή τη συμφωνία ο Σανκαρέ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα. Γνωρίζω πώς και φέτος έχουμε μία καλή ομάδα και εγώ ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά και σε προσωπικό επίπεδο είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x